Trap bekleding

Uw trap onze zorg

Uw trap staat meestal direct in het zicht bij binnenkomst in huis, en word behoorlijk intensief gebruikt.
Even naar boven hollen om iets te pakken, de kinderen die holderdebolder naar beneden denderen: het is geen wonder dat de trap vaak meer slijtageplekken vertoont dan de ‘gewone’ vloeroppervlakken in huis. Tapijt is populair omdat het geluiddempend is, maar blijft niet lang mooi. Al snel ziet u verschil tussen het loopgedeelte en de rest van de trap. Vaak wordt daarom gekozen voor houten trappen, al dan niet geschilderd, maar hout is gehorig, glad en kan makkelijk beschadigen. De ideale oplossing is PVC: zacht aan de voeten én voor de oren, slijtvast, eenvoudig schoon te houden en veilig. Een trap met PVC bekleden heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

PVC op uw trap

Misschien is PVC niet een materiaal dat als eerste bij u opkomt als trapbekleding. Bij een dichte trap kunt u ervoor kiezen om alleen de bovenkant te bekleden en de stootborden wit te laten, of om het geheel te laten bekleden.
PVC geeft u eindeloos veel mogelijkheden, zowel in dessin als kleur. De houten uitvoering van PVC vloeren is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, alleen is het veel zachter voor de voeten, geluiddempend én slijtvast.
PVC is van zichzelf geen glad materiaal, dus de kans op uitglijden is klein. Bovendien worden de treden aan de rand afgewerkt met een profiel. Extra veilig dus, vooral voor kousenvoeten, snelle jonge beentjes, of juist de wat oudere, stramme ledematen.
HOE WIN IK ADVIES IN?
Een trap bekleden met PVC is echt een klus voor de specialist.Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken en zorgen voor een mooi eindresultaat.

neem contact met ons op