Over ons

Een nieuw begin

Negen jaar geleden kwam ik (Herjan Hofman) voor het eerst in aanraking met pvc vloeren. Ik was meteen onder de indruk van de vloer. De uitstraling, de kleur mogelijkheden en de verschillende legpatronen maken dat het iedere keer mogelijk is een unieke vloer neer te leggen. Het werd mij wel vrij snel duidelijk dat je niet zo maar even een vloertje legt. Voorbehandeling, gebruikte materialen, de juiste omstandigheden (vocht) en de kwaliteit van de ondervloer beïnvloeden allemaal het eindresultaat. Een op de juiste manier gelegde pvc vloer is een investering en een plezier voor vele jaren. Pvc is een zeer duurzaam materiaal met vele toepassingsmogelijkheden en voordelen die ik graag bij u thuis kom toelichten.

Passie

Hoe meer pvc-vloeren ik mocht leggen hoe meer de passie voor dit product groeide. Dit leidde er toe dat ik me volledig ging verdiepen in het wel en wee van pvc. Het is vaak best een uitdaging om een pvc-vloer vakkundig te leggen. Maar ik houd wel van uitdagingen. Helemaal in mijn element ben ik in woningen met diverse ruimtes. Het is de kunst deze ruimtes, met al hun vormen en hoeken, optimaal tot hun recht te laten komen. Hoe beter ik daar in slaag, hoe groter de voldoening. Hoe meer vloeren ik legde hoe beter ik het product pvc onder de knie kreeg. Minimale voorwaarde is dat ik elke opdracht afsluit met een professioneel resultaat en een tevreden klant.

Mensen helpen en adviseren met een mooi en gestijld huis

Na 9 jaar ervaring met pvc is nu de tijd aangebroken al mijn kennis en ervaring te gebruiken om zelf verantwoordelijk te zijn voor het eindresultaat. Inmiddels heb ik heel veel vloeren gelegd. Diverse kleuren, creatieve patronen, grote en kleine ruimtes, alles is de revue gepasseerd.

Al deze ervaringen maken dat ik nu met recht kan zeggen dat ik specialist ben in pvc vloeren. Het is mijn missie mensen professioneel te adviseren. Wat past het best bij u, bij het huis en in uw situatie? Past alles bij de rest van het interieur? Zoals gezegd, een goed gelegde pvc vloer zal het woongenot aanmerkelijk verhogen, is een lust voor het oog en een investering voor jaren. De eigenschappen van pvc leveren op termijn vele voordelen. Om te beginnen heb je veel keuze in kleuren en patronen. De vloer is snel weer in gebruik te nemen. Het rendement van uw vloerverwarming zal hoger zijn als met parket of plavuizen bijvoorbeeld. Hierdoor nemen de stookkosten af. Meer voordelen vindt op de home pagina.